tiistai 22. tammikuuta 2013

Piiiitkä tauko... ja uusi koti!

Huh onpas tullut pitkä tauko!!! mutta sille on kyllä ihan selitys olemme meinaan muuttaneet! 
Muutto olikin aikamoinen... Jouluaatto yritettiin viettää normaalisti vanhassa kodissa ja sen jälkeen olikin kaksi päivää aikaa pakata koko koti pakettiin kunnes muuttoauto tuli pihaan! Muuttomiehet joutuivatkin tekemään kaksi täyttä päivää töitä. He aloittivat molempina aamuina kahdeksalta ja lopettivat yhdeksän aikaan illalla ja molempina päivinä tuli kaksi isoa muuttoautollista tavaraa auto täynnä lattiasta kattoon molemmilla kerroilla! Mistä se kaikki tavaramäärä tuli? ei voi käsittää ;) Nopeasti se koti meni pakettiin kun pakkasin yötäpäivää, mutta nyt vasta alkaa koti näyttää täällä uudessa kodissa kodilta eli hommaa on riittänyt. Kaiken lisäksi hommaa viivästytti kun vietin uuden vuoden ja sen viikon sairastaen sängynpohjalla arvatkaa vaan meinasiko mennä hermot kun piti sairastaa ja vielä kaaoksen keskellä! No mutta vihdoin ollaan onneksi voiton puolella ja enään pikkujuttuja laittamatta...

Talo piti maalauttaa kokonaan ennen muuttoa ja sain sen saman ihanan seinän värin laitettua mikä oli edellisessä kodissammekin. Tykkään sävystä tosi paljon, koska valkoiset huonekalut tulevat sävyn kanssa niin kauniisti esille :)

Talossa on myös "tyypillinen" espanjalainen kirjahylly mikä on rakennettu seinään kiinni ja se olikin aivan järkyttävä kun ensimmäisen kerran näimme sen kaikkineen eri sävyineen, mutta maalautimme sen valkoiseksi ja nyt se sopii paljon kauniimmin olohuoneeseen. Vielä kun alaosan puunväriset osat saataisiin valkoiseksi niin työ olisi täysin valmis!

Kaikenlisäksi toinen ongelma ilmeni kun IPhoto on jumittunut täysin eli en saa laitettua sinne lisää kuvia enkä voi sitä kyllä avatakaan eli en vielä pääse tännekään lisäilemään kuvia. Toivottavasti saan tämän ongelman pian kuntoon!

Joitain kuvia olin kuitenkin alkuvaiheessa ehtinyt ottamaan vaikkakin keskeneräisestä kodista eli tässäpä niitä...

Tuo ihana hylly löytyi täältä talosta, mutta väärän värisenä joten sekin sai maalia pintaan!


Takan päällä on kivasti koriste-esineille tilaa :)


Ihanaa helmikuista viikkoa kaikille :)
Katsotaan koska saan kuvat taas koneelle ja pääsen päivittämään blogia uudestaan!

Sandra

3 kommenttia:

  1. Kiva kun piipahdit blogissano,niin löysin tieni tänne Espanjan aurinkoon :). Klikkasinnitseni heti lukijaksi, tutustun blogiisi paremmalla ajalla tarkemmin.

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Oli mukavaa löytää blogisi ja tervetuloa myös Koti preciosan puolelle lukijaksi :)

    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista