keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kolmannen kerroksen kesäfiilis!

Hola täällä taas ollaan :)

Kesä on ollut tosi hektistä ja koko heinäkuun ajan meillä vuoronperään vieraat vaan vaihtuivat ja huomaa kyllä blogipäivitysteni tiheydestä että kesää on tosiaan vietetty eli blogille ei ole jäänyt aikaa :(

Jossain vieraiden vaihtumisvälissä napsin kuvia meidän tuolta kolmannesta kerroksesta mikä on toiminutkin loistavasti vierashuoneena ja älkää välittäkö vaikka osa kuvista on vähän pimeitä...

Tästä tullaan huoneeseen sisään missä näkyykin suoraan edessä kylpyhuone.

Valoa vasten kuvien ottaminen ei ole helppoa...


Sänky on sama kuin lasten nukkumishuoneessa eli sen saa kiinni halutessaan tai sitten näin auki kuten kuvassa eli 160cm leveäksi. Meille tuli tässä vaiheessa pariskunta lapsen kanssa viikoksi kyläilemään ja hyvin mahtuivat parisänkyyn kaikki nukkumaan!



Laatikot ovat loistavat ja sen totesivat myös vieraamme kun sanoivat koko matkalaukun sisällön mahtuneen hyvin laatikoihin :)

Ja matka jatkuu keskikerrokseen...

Tuntuu että kesä on mennyt niin vauhdilla ettei meinaa perässä pysyä! Meillä täällä koulut alkaa vasta syyskuun tokalla viikolla eli lapsilla on vielä lomaa jäljellä. Täällähän loma kouluista alkaa vasta juhannuksena ja Espanjalaisten lomakuukausi on nimenomaan elokuu ja sen kyllä huomaa!!! Huh mikä ruuhka jokapaikassa!

Täällä nähdään taas :)

Sandra

3 kommenttia: