torstai 4. heinäkuuta 2013

Kalenterin paikka :)

Kalenteri löysi paikkansa <3






Tänään vähemmän tekstiä ;) mutta ihanaista loppuviikkoa kaikille!
Sandra

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Etupatiolta!

Eupatio on niinkuin meidän aamukahvi patio ja lapset siellä aina leikkivät eli kamalasti en sitä voi sisustaa... Mutta uuden pikkuterassipöydän ja tuolien myötä sain tuon minun vanhan pikkupöydän tuohon nurkkaan kukkineen ja kannuineen :) Vikassa kuvassa basilikan takana näkyy uutta pöytää ja tuoleja (paria tuolia joudun vielä odottelemaan pari viikkoa kun niitä tulee lisää vasta myöhemmin... joten lisäkuvaa sitten vasta!)






Tässä vikassa kuvassa näkyy pikkuisen vasemmalla tuo uusin mieheni tekemä roskislöytö! Nyt se on lähinnä tuollainen mintunvihreä, mutta siinä on ikävästi yhdessä kulmassa jotain ruskeeta eli tarkoitus olisi maalata tuo kunhan ensin päätän tuleeko siitä valkoinen, vai pastellin vaaleanpunainen tai samansävyinen kun se nyt on! Hmm hiljaa hyvä tulee hih ;)

Aurinkoista maanantaita :)
Sandra

Matkalta ;)

Mun "pikkusynttäreiden" jälkeen oli aika sitten lähteä töihin illaksi ja meillä olikin aika ihanassa paikassa töitä! Paikka oli tosi kaunis ja täysikuu kruunasi maiseman! Meiltä kotoota tulee matkaa Rincon de la Victoriaan noin 70km... Tässä muutaama kuva teillekin ihailtavaksi :)



Kotimatkalta ja Malaga siintää edessä!


Nautitaan elämästä!
Sandra