sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Tytön tilkkupeitto!

Vihdoinkin tytön sängyllä tämä aivan ihana tilkkupäiväpeitto mitä oon vuodenpäivät etsinyt! Lisäksi siihen sai ihanat tyynyliinat ostettua mukaan :)
Eilen tuli muutenkin järjesteltyä samalla kun siivosin ja uusittua vähän olohuoneen ilmettä.
Lisäksi napsin lastenhuoneesta kuvia eli paljon uusia päivityksiä tulossa lisää :) Täällä tavataan!

12 kommenttia:

 1. Hei Sandra:) KIva kun piipahdit lukijakseni.
  Asutteko missä päin? Meillä on hyviä ystäviä Fuengirolassa:=) Ja ollaan aina välillä piipahdettu siellä. Kuinka viihdytte? Lapset menevät varmaan suomikouluun?
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mukava löytää ihana blogisi :) Asutaan myös Fuengirolassa, mutta kotona toinen kielemme on espanja niin lapset menevät espanjankieliseen kouluun. Viihdytään niin hyvin että hyvä kun meitä saa edes Suomeen käymään, nautitaan jokaisesta päivästä :) Aurinkoista viikkoa!

   Poista
 2. Ihan ylisöpö toi peitto!! Meillekkin rantautunut luvattoman paljon vaaleanpunaista, olen luvannut miehelleni karsia sitä vähän syksymmällä.. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on kiitos :) Oli vihdoinkin ihanaa löytää juuri sellainen peitto kun ollaan toivottu! Vielä hakusessa pojalle sellainen peige-valk. sävyinen tilkkupeitto, mutta ei ole tullu vastaan :( Onneksi meillä kaikki tykkää vaaleanpunaisesta, mieskin! Syksyä kohti kylläkin tulee sitten beigen sävyt lisääntymään ja kesää kohti taas vaaleanpunainen!

   Poista
  2. Ehkä mun pitää tehdä E:lle se beige tilkkutäkki... ;)

   Poista
  3. Hi hii sellaista etsitään edelleen ;)

   Poista
 3. Son preciosas y muy femeninas. ;o)

  VastaaPoista
 4. Ilahduin ihanista viesteistä on kyllä mukavaa huomata että lukijoitakin käy sivuillani :)

  VastaaPoista