keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Keittiöön tuotuja tuliaisia!

-->
Seuraavissa päivityksissä pääsen vihdoinkin laittamaan mitä kaikkea kivaa toin Suomesta mukanani! Pienet kivat jutut kun piristävät aina :) Nyt on vuorossa keittiö.

Ihanaiset emali muumimukit löysivät paikkansa ja Pajutallista löydetty sydän pääsi myös keittiöön ihailtavaksi! Toin myös alahyllyllä näkyvän peltisen sydänrasian Suomesta.


Loviisan aittasta ostettu viinipulloteline pääsi keittiön kaapin päälle ja mieskin löysi uuden paikan soittimelle ;)
Myös kovasti käytetyt öljyt saivat kauniin paikkansa!

Tätäkin ihanuutta saa ihastella keittiössä eli kyllä nyt kelpaa kokkailla!

Turun keskustassa Hansassa on aivan ihana pieni sisustusliike ja tämän halusin nimenomaan hedelmiä varten. Hedelmiä täällä tulee syötyä paljon kun ne ovat edullisia ja niin maukkaita ympäri vuoden!
Ja kyllä tuo räsymatolta näyttävä muovimatto on maailman kätevin keittiössä (ja eteisessä...). Senkun vaan suihkuttaa terassilla puhtaaksi jos siihen jotain tulee ja kuivuu hetkessä tuolla ulkona lämmössä! Ihanaa kun vihdoinkin uskalsin laittaa jo mattoja lattioille vaikkakin koiramme jo ehti jyrsiä pienen kohdan matosta :( Onneksi sitä ei huomaa ja toivottavasti oppi jo että mattoon ei kosketa!

Vielä puuttuu keittiöstä pari asiaa, sellainen kattoon laitettava "juttu" minkä näette sitten myöhemmin sekä pyyhkeelle ja essulle/patalapuille tarkoitettu pieni ihana naulakko. Kunhan saan vielä poraajan paikalle! Espanjassa kun kaikki seinät keittiössä ovat yleensä kaakelia niinkuin olette varmasti kuvista huomanneet!

Mikä hiljaisuus.. lapset ovat nukkumassa, mies on vasta tulossa töistä kotia kohti, kynttilät palavat ja sain ihan rauhassa päivittää blogia! Ihanaa :) Josko nyt iltapuuhiin itsekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti