tiistai 11. kesäkuuta 2013

Terassin uusi löytö!!!

Miten voi ollakaan niin kiire, että lempiharrastukselleni bloggaamiselle ei ole jäänyt yhtään aikaa :( Asiaa ei auta yhtään se, että IPhotoni on edelleen rikki ja edelleen tulen lataamaan valokuvat mieheni koneelle, sitten laitan ne blogiin, siirryn omalle koneelleni ja kirjoitan tekstin huoh!

Mutta sitten tähän ihanuuteen...

Olen etsinyt kirppareilta ja jokapaikasta sopivaa ovea ja niin siinä vaan sitten kävi etta yhtenä päivänä ovi tuli nenäni eteen... Ajoimme autolla kotimme lähellä yhdelle pikkutielle mikä veikin yhteen pihaan jonka kautta pääsi jonkun firman pihaan ja kun hyppäsin hetkeksi autosta ulos niin näin kolme ovea pusikkoon heitettynä!!! Valkoisia puisia sekä sopivasti vanhoja!!! Minähän hypin riemusta ja valitsin ikkunattoman oven mikä oli juuri sopivasti kulunut! Kaiken lisäksi ystävämme ajoi farmariautolla perässä josta sai penkit alas ja niinhän ovi sitten saatiin heti kyytiin... Voi sitä onnen päivää :)Muutama päivä sen jälkeen kun ovi löytyi istuttiin iltaa ystävien kanssa, ovi oli saatu omalle paikalleen terassille ja olipas ihanan tunnelmallista :)

Toivottavasti taas pian täällä!
Sandra

5 kommenttia:

 1. Tosi kivan löytön oot tehnyt. Mukavaa viikkoa sinne :)

  VastaaPoista
 2. Kävipä sinulla tuuria...hieno ovi!

  VastaaPoista
 3. Kyllä olen itsekin ihan innoissani :) Kiitoksia taas viesteistä ja paljon aurinkoa viikkoonne!

  VastaaPoista
 4. Kaunis on! Teillä nuo illat ovat niin ihania, lämmintä ja pimeää. Sain itsekkin viime viikolla nauttia niistä Espanjan reissulla. Mukavaa juhannusviikkoa!

  VastaaPoista
 5. Ihania tuollaiset ilmaiset löydöt ja miten hienon asetelman olet siitä saanut.

  VastaaPoista