tiistai 17. joulukuuta 2013

Joulukuun paljastus!

No niin... Aikaisemmin laitoinkin että jotain muutosta on tulossa ja blogikuvat olivat vanhoja otoksia, koska... olimme muuttokaaoksen, pakkaamisen ja laatikoiden keskellä ainakin pari-kolme kuukautta!!! Kerrankin oli aikaa käydä kaikki tavarat kunnolla läpi ja sain myytyä kaiken turhan ja muuttokuorma toikin vain kaiken mieleisen mukanaan. Maasta maahan muutto onkin arvokkaampaa ja silloin ei todellakaan kannata tuoda mitään turhaa mukanaan.

Allaolevasta kuvasta taidattekin arvata mihin maahan olemme takaisin muuttaneet ;)


Uutta kotia on laitettu kuntoon ja alakerta alkaa olemaan valmis :) Yläkerta edelleen kaaoksen keskellä :(

Netin piti toimia jo 1.12. kun muutimme tähän asuntoon, mutta saimmekin netin toimintaan vasta tänään ja siksi blogi oli vieläkin pidempään tauolla. Nyt onkin sitten tulossa varmasti paljon päivityksiä jouluisesta uudesta kodista.

Ihan kaikkia juttujani en ole voinut seiniin/kattoon kiinnittää, koska asumme alkuun vuokralla ja tarkoitus on taas jossain vaiheessa löytää oma mitä sitten pääsee ihan mieleisekseen laittamaan, mutta olen kyllä tosi iloinen tästä vuokra rivarista on tosi kodikas ja meillä on oikein hyvä fiilis täällä. Uskon että sitten kun on sen aika löytyy se ikioma sitten tulevaisuudessa ja nyt vähän tingin joistain asioista.
Muutakin muutosta on keväällä tulossa, mutta siitä sitten myöhemmin ;)

Ihanaa olla täällä taas ja huh kyllä sitä osaa taas arvostaa kun netti toimii varsinkin kun toimistokin on kotona ja työt kasaantunut urakalla tuohon pöydälle!!!

Taisittekin jo arvata missä maassa asutaan taas?

Enään ei kylläkään niin lumisin terkuin,
Sandra

10 kommenttia:

 1. Samoin toivotan täältä, tervetuloa! Tuntuu varmaan ihanalta.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa Suomeen <3 innolla kuvia ootellessa ;) mekin asutaan vuokralla ja kyllä meillä on kaikki seinät täynnä :D

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Suomeen :) olen seurannut blogiasi jonkun aikaa ja ihana on!!! Mukavaa joulunodotusta sinulle ja käyhän vierailulla meilläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa blogini lukijaksi :) Kävin kurkkimasssa myös sinun blogia ja liityin heti lukijaksi!

   Jouluisin terveisin, Sandra

   Poista
 4. Tervetuloa takaisin Suomeen! Ihanaa joulunaikaa!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa kun olette vielä mukana menossa vaikka Espanjan aurinkoiset kuvat ovat historiaa! Vaikkakin alkuvuodesta on tulossa vielä päivityksiä Espanjastakin, mutta pysytään nyt jouluisissa fiiliksissä täällä Suomessa.

  Kiitos kaikille viesteistä ja on ollut ihanaa palata takaisin vaikkakin takana antoisat ja ikimuistettavat 2,5 vuotta auringon alla.

  Täällä nähdään :)
  Sandra

  VastaaPoista
 6. Yllätyin kovasti kun näin nämä uusimmat postaukset! Suomi! Wow! Tee ihmeessä juttua muutostasi tarkemmin. Ei ole ihan tavallista vaihtaa ihan maata. Tervetuloa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kauheasti ei ole kirjoitettavaa, mutta täytyykin joku postatus tehdä :)

   Poista