maanantai 27. huhtikuuta 2015

Elämä Espanjassa jatkuu!!!

Vuosi ja neljä kuukautta asuimme Suomessa, mutta taas takaisin täällä auringon alla! Oli hyvä, että asuimme Suomessa välillä, koska totesimme taasen kerran, että se maa ei vaan ole meitä varten. Sinne muuttaessa yritin pitää mielessä ne kaikki hyvät asiat minkä takia palasimme, mutta ei ne hyvätkään asiat riitä jos ei viihdy. Ostimme unelmiemme kodin, laitoimme seiniin haluamat tapetit, asuimme ihanalla alueella mukavien naapureiden ympäröimänä... työpaikka lähellä... listaa voisi jatkaa... mutta silti se jokin puuttui... Jotenkin kulttuurillisesti vaan kuulumme tänne ja perheemme nauttii asioista mitä Espanjassa voi tehdä, joten paluu oli ajankohtainen. Vuokrasimme kauniin kotimme mukavalle perheelle ja siellä elämä jatkuu heidän kanssaan! Voit käydä kurkkimassa millainen Suomen kotimme oli Puutalon elämää sivuilla!

Kansikuva kertookin jo ihanasta maisemasta mistä saamme nauttia oman kotimme terassilta :)

Ihana on ollut palata <3


4 kommenttia:

 1. kuulostaa hyvälle ja maisema mahtavalle! onnea uusiin ympyröihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Tavallaan palattiin vanhoihin ympyröihin kun olimmehan vaan vuoden ja neljä kuukautta Suomessa, mutta on kyllä mahtavaa olla taas täällä "kotona" :)

   Ihanaa kesän odotusta sinne <3

   Poista
 2. Hienoa että voi valita asuinpaikkansa kahden maan väliltä.,se harvalla onnistuu. Oikein kivoja juttuja odottelen uudesta (vanhasta:) paikastakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) PIkkuhiljaa yritän taas ehtiä blogiakin kirjoittelee, mutta instagramissa on ajankohtaisia kuvia!
   Ihanaa viikkoa sinulle!

   Poista