lauantai 30. toukokuuta 2015

Keinu keinuu terassilla :)

Tulipahan taas huomattua, että mä en istu ulkona jos siellä ei sitä keinua ole! Nyt kun se saatiin kasattua mun rakkaan mieheni kanssa tai siis mä luin ohjeita laitoin ruuvit paikoilleen ja hän kiristi eli loistavalla yhteistyöllä se sujui :D niin nyt oon istunu ja viihtyny terassilla joka päivä! On se vaan mun juttu :) Kröhöm älkää välittäkö tuosta pinosta rattaita mitkä näkyvät keinun oikealla puolella... Harmi kun en saa koko terassassia kuvattua hyvin kun on aika haastavaa ottaa kuva valoon päin! Mutta saattepahan jotain osviittaa miltä meillä näyttää <3 Ostin keinun Dunnes Storesta samoin tuon ihanan maton keinun päälliseksi!






Nyt on myös mukavaa kun terassille mahtuu monta syöjää kun järjestys vaihtui. Yhdelle sivulle saa mukavasti lisättyä jakkaroita mitkä on helppo nostaa tuosta pinosta (ne ei valitettavasti kuvissa näy).

Lämmöstä nauttien ja mukavaa viikonloppua kaikille toivottaen <3

6 kommenttia:

  1. Kaunis kesähuone! Keinut ovat vaan niin mukavia..:)

    VastaaPoista
  2. Kauniilta näyttää, <3
    Minä tykkään loikoilla keinussa mökillä ja lukea lehteä. Mutta silloin ei saa keinutta yhtään, :D
    Tuo pöytä on siitä kiva, että siihen mahtuu paljon ruokatavaroita ja syöjiä, siksi mekin se vietiin mökille.
    Kivaa kesän alkua sinne etelän lämpöön!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Uskomatonta miten tuohon pöydän ympärille mahtuukin nyt porukkaa ja vaikka terassi on suht pieni niin juuri sopivankokoinen silti :D
      Lämpimiä kelejä myös sinne ja ihanaa kesän alkua!

      Poista
  3. No nyt mahtuu valtava läjä jengiä terassille syömään! Mä kattelin dunnesissa kans tota mattoa kerran, ois ollu niin ihana mut ei mitään tyhjää koloa, tonne sun keinuun se on just täydellinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ja juu nyt kyllä mahtuu :) Mäkin kävin muutamaan kertaan mattoa ihastelemassa ja aina mietin, että mihin sen laittaisin, mutta onneksi keinun ostettua tiesin heti että siihen se kuuluu :D

      Aurinkoista viikkoa <3

      Poista