lauantai 29. kesäkuuta 2013

Pikkusynttärit!

Niin se vuosi taas vierähti ja juhannusaattona täytin taas vuosia! Meillä on tarkoitus pitää heinäkuussa yhteissynttärit mieheni kanssa kun Suomestakin tulee tärkeitä ihmisiä kyläilemään, mutta kun olen täytekakku hullu niin pitihän mun tehdä itselleni lahjaksi kakku ja kutsuin muutaman ystävän kakulle etten ihan yksin söisi koko kakkua ;) Niinpä vietimme ihanan päivän terassillamme kahvitellen mukavassa seurassa!







Ja vaikka itse kehunkin niin omatekemä kakku vaan on aina niin hyvääääää!!! Nam!

Makoisin terveisin, Sandra

4 kommenttia:

  1. Paljon onnea!
    Kakku näyttääkin NIIN hyvältä....namm...söisin tuollaisen kaermakakun vaikka yksin...:))

    VastaaPoista
  2. Onnea molemmille! Kakku näyttää tosi hyvältä. Maistuisi kahvin kanssa näin hyvän päivällisen jälkiruoaksi!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut! Onpas herkullisen näköinen kakku tosiaan ja ihana terassi teillä :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos teille ihanat onnitteluista :) Kakku oli tosi hyvää vaikka en saanutkaan kaikkia tarvitsemiani tarvikkeita ja jouduin soveltamaan täytteen kanssa, mutta lopputulos oli kyllä niin onnistunut ja mä vaan oon niin hulluna tohon täytekakkuun :)

    Tällä kertaa sisältä löytyi kermavaahtoa jonka joukossa Mascarpone juustoa sekä mussattua banaania, persikan paloja ja tietysti suklaahippuja! Yksinkertaista, mehevää ja hyvää! Yleensä käytän aina rahkaa kermavaahtoon sekoitettuna, mutta kun tällä kertaa sitä en saanut niin kokeilin Mascarponea ja hyvää tuli! Kannattaa siis kokeilla uusia juttuja :D

    Ihanaa viikonloppua teille!
    Sandra

    VastaaPoista