lauantai 26. syyskuuta 2015

Lastenhuone olohuoneessa?

Ei ihan... mutta leikkinurkkaus kylläkin :)

Ennen kun koulut alkoivat (täällä koulut alkoivat vasta 10.9.!!!) aloimme miettimään miten saamme toimivammaksi kotia lasten kanssa ja itsellemmekin mukavammaksi. Olohuone on ihan ok kokoinen ja sen ei ole tarkoitus olla "edustuskoti" vaan meidän ikioma pesä missä viihdytään ja ollaan. Myös työpisteeni on olohuoneessa. Meillähän lähti sitten koko kämpän järjestely uusiksi ja esittelen muutoksia teille tässä pikkuhiljaa! Nyt ollaan eletty noin kuukausi uuden järjestyksen kanssa ja voin sanoa, että nyt toimii hyvin. Toimme myös tytön rautasängyn toiseksi "sohvaksi" olkkariin ja se onkin ollut ihan paras juttu tässä uudessa järkässä.

Tänään kuitenkin kuvia pikkuisimman leikkinurkkauksesta. Sieltä puuttuu vielä ihana pikkukeittiö mikä on jo tilattu, mutta ei ole tullut vielä. Laitan siitäkin sitten kuvia ;) Kaikkeista parasta tässä on, että 1,5 vuotias neitimme tykkää leikkiä omassa paikassaan <3

Oikealla näkyy työpisteeni...


Ihanat värikkäät muovilaatikot Dunnes Storesta!

Oon niin rakastunut tähän ihanaan lipastoon! Se on jotenkin liikuttavan suloinen <3 ja myös lapsiystävällinen. Ollut tosi hyvä pikkuneidillemme!

Toimii :)

3 kommenttia: