sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Lastenhuoneen muutoksia!

Tein lastenhuoneeseen ihan pientä järjestyksen muutosta viime siivouksen yhteydessä ja laitanpa muutamia kuvia tännekin! Kylläkin kuvassa näkyvä vauvansänky on jo vaihtanut paikkaa ja sen tilalla on ihana koriarkku mihin poika saa laitettua kaikki isommat lelut, miekat ym.. Myöskin pienet haluavat vielä piirrellä ja tehdä läksyt saman pöydän ääressä niin mahtuvat nyt sitten molemmat saman pöydän ääreen kun istuvat vastakkain!


Tämän ihanuuden löysin kirppikseltä kun kävimme Suomessa. Pidän tätä lastenhuoneen ulkopuolella!

Tästä ovesta mennään lastenhuoneeseen ja Espanjassahan "päämakkarin" yhteydessä on yleensä aina kylpyhuone niinkuin meilläkin. Oikealle kun kääntyy pääsee lastenhuoneeseen. Tälle seinälle etsin ihanaa isoa valkoista puista kaappia mihin saisi kaikki lakanat, täkit, peitot ym.

Tässä tämä muutoskohde, eli tytön pöytä vaihtui toisinpäin ja terassilta toin televisiolle pöydän. Telkkaria voi sitten katsella pojan "sohvasängyltä"! Nuo ihanat KIDS kirjaimet toin myös Suomesta (Loviisan aittasta).

Pojan pöydästä tehtiin tietsikkapöytä kun he kovasti tykkäävät tanssia ja etsivät aina sopivat musat Youtubesta. Myöskin pelit jo vähän kiinnnostavat, mutta niitä rajoitetusti... Kuvan oton jälkeen lamppu ja mankka ovat jo vaihtaneet paikkaa!

Ihanaa sunnuntaita kaikille!
Sandra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti