sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Lupaus!

Olin luvannut itselleni, että en osta mitään kotiin ennen kun saan myytyä jotain mitä olin laittanut varastoon... No sitten näin juuri sellaisen lampun mitä olin pitkään toivonut, mutta lupaus! No mitään en saanu menemään ja kävin moneen kertaan kaupassa katsomassa onhan lamppu vielä tallella! Päätin sitten laittaa uudestaan myynti-ilmoituksen myytävistä tavaroista ja eiköhän seuraavana päivänä tullut ostaja paikalle ja jippiiiiii pääsin ostamaan ihanaisen lampun vihdoinkin! Lampun myötä vaihtui taas koko pöydän järjestys ja ompelurasiakin pääsi esille!

Ompelurasian olin ehtinyt jo ostaa aikaisemmin, mutta siitä kuva vasta nyt tänne blogiin.Ja tämä ihana joulukirja mitä voin ihailla jokapäivä keittiön pöydän luona kun pidän sitä esillä ja näin sitä ehtii selaamaankin aina halutessaan :) Tuohon kirjaan on kyllä ihana palata aina uudestaan ja uudestaan!

Pieni sydän löysi uuden paikan!

On nämä viikonloput ihania kun saa rentoutua kotona.
Paitsi että eilen oli Fuengirolan ostoskeskuksessa Miramarissa Suomi-päivät missä oli joulupukki käymässä! No sitähän lapset odottivat kokopäivän ja kyllä olivatkin iloisia kun saivat jättää joulupukin kirjeen suoraan joulupukille! 

Ihanaa sunnuntaita kaikille :)

Sandra

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti