tiistai 19. helmikuuta 2013

Kolmen kerroksen väkeä! Vivir en las tres plantas!

Nykyään meillä on kolme kerrosta ja olen ollut niin tyytyväinen - siis minä joka olen halunnut asua yksitasoisessa talossa...!!!

Alimmassa kerroksessa on sisääntulo (pation kautta missä lapset normaalisti leikkivät ja missä me juomme aamukahvit lämpimällä ilmalla), vessa, keittiö ja ruokailutila/olohuone sekä olohuoneen puoleinen terassi missä oleskellaan ja grillataan kesäaikaan (tältä puolelta on kuva otettu).

 Keskimmäisessä kerroksessa on lastenhuoneet, lasten kylppäri, meidän makuuhuone missä on myös työtilani sekä pieni pukeutumistila ja kylpyhuone (kuvassa näkyy makuuhuoneemme rankalainen parveke).

Ylimmässä kerroksessa on mieheni pieni työtila, vierashuone omalla kylpyhuoneella sekä terassi jossa on pyykkihuone.

Kyllä me etsimmekin koko syksyn sopivaa kotia ja olin jo vähällä luovuttaa, mutta kyllä kannatti juosta katsomassa monen monta asuntoa niin löytyi se oma sieltä kaikkien joukosta ja ihanana lisänä meri- ja vuorinäkymin <3


Como buscamos la casa esta!!! Pero por fin encontramos con nuestro gusto :)

En esta casa tenemos 3 plantas! Imaginen que antes siempre queria vivir con solo una planta!!!
En la primera planta tenemos dos terrazas, la entrada, la cocina y el salón con el comedor.

En la segunda planta tenemos dos cuarto de los niños como escribi antes otro para dormir y el otro para jugar, cuarto de baño para los niños y nuestro dormitorio con el cuarto de baño y en nuestro dormitorio tengo mi lugar para trabajar.

En la tercera planta tenemos el cuarto para las visitas con el propio baño, un pequeño despacho/estudio para mi esposo para trabajar y una terraza mas con el cuarto donde lavamos las ropas.

Y las vistas me encanta!!!

On ihanaa asua mieleisessä kodissa :)
"Oma koti kullan kallis"

Kotoisaa iltaa kaikille!
Sandra
Soy muy feliz con nuestra casa :)
Saludos, Sandra

5 kommenttia:

 1. Blogisi suhteellisen uutena lukijana olen jättänyt sinulle jotain kivaa blogiini tunnustuksen muodossa :)

  Ja lupaan parantaa tapani, ja kommentoida. Tiedän kuinka kivaa kommenttien saaminen on.

  VastaaPoista
 2. Hei! Löysin blogisi Tuija blogin kautta ja ihastuin niin että liityin lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle "meille"!

  VastaaPoista
 3. Ihanat maisemat teillä ainakin on :)

  VastaaPoista
 4. Nyt on blogi kahlattu alusta tähän asti :). Olisi kiva kuulla, miten olette Espanjaan eksyneet ja mitä teette jne.

  VastaaPoista
 5. On aivan ihanaa huomata että en ole yksin täällä kun saa ihania kommentteja :) Kiitos teille että olette tulleet vierailemaan blogiini ja tervetuloa myös lukijaksi! Kiitos myös Tuijalle tunnustuksesta ilahduin todella ja heti kun aika sallii jatkan tunnustusta eteenpäin, toivottavasti jo tänään illemmalla jos päästään ajoissa kyläreissulta kotia, mutta kohta täytyy lähteä hakemaan lapset koulusta!

  VastaaPoista