keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Kotoisa nurkkaus!

Eilen illalla sain taas järjestely kohtauksen ja tein tällaisen "kotoisan nurkkauksen" meille olohuoneeseen! Vieläkään en ole saanut aikaiseksi maalata noita ovia, mutta toisaalta enään tuo väri ei niin kamalasti haittaakaan uuden järjestyksen myötä. Ovien takana on portaiden allaoleva pieni varastotila, sinne ei kuitenkaan usein tarvitse mennä niin ei haittaa vaikka siinä on huonekaluja edessä... Koko homma lähti siitä että laitoin uudet verhot ikkunaan vitriinikaapin taakse ja tuo valkoinen pikkupöytä ei enään sopinut entiselle paikalleen! Seuraavalla postauksella laitan kuvia uusista verhoista (tai itseasiassa vanhoista verhoista mitkä kaivoin kaapista...) ja uudesta ilmeestä kun nyt oli niin valoisaa että kuvien otosta ei tullut mitään!

Kotoisaa keskiviikkoa!

ps. Meidän poika täyttää tänään 5 vuotta mihin tää aika menee???
Näkymä olohuoneesta eteiseen päin!


3 kommenttia:

 1. On tosi kaunis nurkkaus ja minusta nuo ovet ovat aivan täydelliset juuri noin puunvärisenä. Kiva vastapaino valkoiselle.

  Hyvää loppuviikkoa,
  Katja

  VastaaPoista
 2. Jätä ihmeessä ovet ton värisiksi. Sopivat hyvin valkoisen kanssa. Tosi kaunis nurkkaus.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Katja ja Krisse viesteistä :) Ennen ovien väri todella häiritsi, mutta se on ihan totta että nykyisen järjestyksen myötä ne sopii ihan hyvin tuonne valkoisen taustalle ja vielä kun takkakin vieressä on samansävyinen.

  Espanjalaisen kiinteän "kirjahyllyn" alaosasta haluan kuitenkin tuon puunvärin pois ja sen maalaan valkoiseksi kunhan vaan saisin aikaiseksi, mutta nuo ovet saavat jäädä ainakin toistaiseksi puunvärisiksi!

  Aurinkoista loppuviikkoa teille,
  Sandra

  VastaaPoista