perjantai 1. maaliskuuta 2013

Jatkoa olohuoneen muutokselle! Los cambios en el salon!

Tästä ikkunan sivusta siis siirtyi se valkoinen pikkupöytä sinne "kotoisaan nurkkaukseen" ja siten tämä vitriinikaappi pääsi ikkunan keskelle uusien verhojen kera!

On se  hassua kuinka pienillä muutoksilla olohuone voikin näyttää taas ihan uudenlaiselta!


Habia algunos cambios en nuestro salon! Cambie las cortinas y la mesa pequeña esta en otro lugar ahora. Es increible como con los pegueños cambios el salos se ve tan diferente!Andaluciassa on semana blanca ja lapset ovat olleet kotona koko viikon! Maanantaina lapset kouluun taas ja normaali arki jatkuu, mutta ensin viikonlopun viettoon.
Jaksaisikohan sitä alkaa leipomaan jotain? Saas nähdä kun siivotakin pitäis ja töitäkin pitäis tehdä koneella, mutta katsotaan missä merkeissä tämä perjantai ilta jatkuu!
En Andalucia hay samana blanca y los niños estuvieron en la casa toda la semana! El lunes siguen el normal ritmo otra vez pero primero vamos a pasar el fin de semana.
Vamos a ver si voy a limpiar la casa o hacer mi trabajo o hacer algo dulce por que todo no se puede hacer ;)


Sandra

3 kommenttia:

 1. Nättiä on! Meiltä taitaa löytyä samanlaiset verhot tuolta makuuhuoneen puolelta ;-)

  Mukavaa viikonloppua,
  Katja

  VastaaPoista
 2. Kiitos Katja ja Piia :)

  Itseasiassa meilläkin löytyy nuo samat verhot vielä lisäksi meidän makkarista sekä lasten makkarista! Mutta kaikissa huoneissa ne on erilailla laitettu etteivät ihan samalta näytä! No kuvia on tulossa tulevaisuudessa :)

  Mukavaa viikonloppua teille molemmille ja ihanaa alkavaa viikkoa!
  Sandra

  VastaaPoista