lauantai 2. maaliskuuta 2013

Letut uutuus rahkalla!

Ihan pakko jakaa tämä ihanuus täälläkin kun olen täysin hullaantunut tuohon uutuus rahkaan Valion kuningatar maku!!! Täällä se on mielestäni aika arvokkaan hintainen kaupassa, mutta toisaalta me ei makseta joka viikko kalliita kauppalaskuja kuten Suomessa niin täytyyhän sitä välillä nauttia Suomi herkuistakin! Toisaalta en kyllä tiedä enään minkähintainen se on Suomessa kaupan hyllyllä... Kuulemani mukaan siellä on entisestään ruoan hinta noussut.

Eilen illalla en sitten tehnyt töitä enkä siivonnut, mutta päätettiin tehdä lettuja ja sinne väliin testasin tuota rahkaa ja apua kun oli hyvää :) Onneksi aamiaiseksi jäi vielä ja sain herkutella kahvin kanssa ;) Toi kuva ei ole kyllä mikään kauhean edustava blogi kuva, mutta täytyihän se tänne laittaa!

Illalla vielä Disney Chanelilta tuli kiva leffa minkä katsoin lasten kanssa ja on se ihanaa loikoilla yhdessä sohvalla kun tuntuu etten ikinä ehdi sinne sohvalle istumaan. Pitäisi aina muistaa kuinka tärkeitä nuo yhteiset hetket ovat pikkuisten kanssa...

Tuolta heidän huoneestaan kuuluukin musiikki ja siellä ne bailaa ja laulaa, ihanaa :D

Alla on myös kuva kun löysin kaupasta ihanat ja erilaiset HOME kirjaimet olohuoneen peilin päälle. Minusta ne on aika söpöt ja vähän lisäväriä kevääseen!Lauantai fiiliksin,
Sandra

3 kommenttia:

 1. Lettuja syötiin meilläkin. En ole vielä tuota rahkaa maistanut, pitää kokeilla. Kivat kirjaimet ja hauskat kun on eri kuvioita! Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 2. Hei, sulla tois kiva blogi ja ihana koti siellä Espanjassa :) Mä olen vasta aloittanut tän bloggailun ja siis todellakin harjoittelen sitä vasta, tuu piipahtamaan joskus http://susanneswhitedreams.blogspot.fi/. Hauskaa viikonloppua sinne teille :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Krisse ja Susanne viesteistä :)

  Krisse kokeilkaa ihmeessä tuota rahkaa on kyllä niin hyvää sinne väliin ja muuta ei tarvita! Juu oli mukavaa löytää vähän erilaiset kirjaimet kun tähän saakka olen ostanut vaan niitä valkoisia.

  Tervetuloa Susanne Koti preciosaan ja kiitos :) Kävinkin piipahtamassa sivuillasi ja menen liittymään lukijaksi on se mukavaa aina kun löytää ihania uusia blogeja!

  Mukavaa viikonloppua teille molemmille,
  Sandra

  VastaaPoista