lauantai 9. maaliskuuta 2013

Tunnelmaa!

Vielä ennen kesää on ihanaa kun voi näillä sateilla poltella kynttilöitä ja tunnelmoida! Ei sen puoleen täällä kun tulee pimeää iltaisin kesälläkin niin kyllä niitä kynttilöitä tulee sillonkin poltettua vaikka ei tietysti yhtä ahkeraan kuin talviaikaan.

Viikko meni pyjama päällä kulkiessa kotona sairaana, mutta tänään pääsin jo haistelemaan ulkoilmaa ja pienen työkeikankin heittämään! Kyllä sitä taas osaa arvostaa kun jaksaa jo vähän paremmin touhuilla ja pyykkikonekin pyörii jo melkein omaan tahtiinsa. Villakoirat ne kyllä kovasti täällä juoksentelee, mutta täytyy tää kodin siivous tehdä seuraavan kerran perusteellisemmin ja sitten kyllä desinfioin näiden sairastumisien päätteeksi myös kaikki ovenkahvat ja valonappulat kunnolla!!! Lakanat vaihtuivat jo tänään ja kohta on kiva kömpiä puhtaiden lakanoiden väliin. Onneksi meiän tyttökin on jo parempi. Kerrankin tuli sairastettua ihan samaan aikaan ja köllöteltiin toistemme kainalossa. Toivotaan että enempää ei sairastumisia tulisi tälle keväälle niitä on ollut jo ihan tarpeeksi. Huomenna onkin luvassa mun miehen hyvän ystävän syntymäpäivät eli aamulla paketointipuuhiin...

Touhukkain terveisin,
Sandra

4 kommenttia:

  1. Ai että on niin kaunis tunnelma teillä :)Täällä paukkuu pakkanen -23 astetta on mittarissa mutta päivisin jo aurinko lämmittää ihanasti. On se niin ihanaa kun tietää, että kesä on vihdoinki taas tulossa :) Leppoisaa sunnuntaita sinne teille!

    VastaaPoista
  2. On niin ihanan romanttista ja tunnelmallista...

    VastaaPoista