sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Alakerran WC

Meillähän näitä vessoja riittää... Yksi WC ja kolme kylpyhuonetta! Ajattelin sitten aloittaa blogi esittelyn tästä alakerran WC:stä. Olen yrittänyt tehdä siitä kauniin pienellä budjetilla, jos olisi ylimääräistä rahaa tai talo olisi oma niin laittaisin puolipaneloinnin alaosaan ja yläosan tapetoisin, mutta näillä mennään ainakin toistaiseksi ;)
Kun muutimme tänne ensitöiksemme revimme irti kamalan peilihötiskän mikä vessassa oli! Ainoa vanha asia mikä vessasta vielä löytyy on wc-rullateline ja sen vaihdan vasta kun löydän juuri sellaisen mistä tykkään, olen päättänyt että enään en osta mitään "vähän sinne päin" vaan sitten vasta ostan kun se "täydellinen" juttu jävelee vastaan! Ja olen todennutkin että se toimii... Ei kannata hätiköidä niin ne omanlaiset jutut löytyvät ja pääsevät sitten omille paikoilleen.

Tähän naulakkoon ihastuin ensinäkemältä ja loppujenlopuksi kävin vielä ostamassa toisenkin yläkerran kylppäriin!

Kuvassa näkyvä kattolamppu oli muuttaessamme lasten makuuhuoneessa mihin sitä en halunnut, mutta minusta se sopi täydellisesti juuri tänne!Leppoisaa sunnuntaita kaikille :)
Sandra

3 kommenttia:

 1. Kaunis wc ja erityisesti tuo hana on kaunis!

  VastaaPoista
 2. Heips! Blogissani on sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sanna :) Lasten kanssa hana on ollut vähän epäkäytännöllinen, mutta kaunishan se on ja sopii sinne hyvin!

  Kiitos Jenna haasteesta :) Vielä on voimat vähissä kun kipeenä ollaan edelleen ja juuri jaksaa tulla piipahtamaan täällä blogissa, mutta heti vaan kun jaksan ja ehdin niin tartun haasteeseen!

  Ihanaa viikkoa teille!

  VastaaPoista