keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kukkakuvia?

Kerrankaan ei ole tiedossa sisustuskuvia vaan ihan pelkkiä kauniita kukkakuvia :)

Ystävämme kävivät kylässä ja toivat tämän ihanuuden (en ole mikään kukkien asiantuntija niin täytyy myöntää että en muista enään tämän nimeä... jos joku tietää saa valaista asialla)!

Täällä ollaan kolmatta päivää sängyn pohjalla kipeenä ihan tylsää, mutta nyt jaksoin sen verran ottaa tietsikan syliin että saa edes blogia päivitettyä ja jotain iloa tähän sairastamiseen. Kaksi edellistä päivää meni täysin nukkuessa, mutta enään ei jaksa pelkästään nukkua. Samoin meidän tyttö on sairastanut ja ollaan siis yhdessä vaan nukuttu, mutta nyt hänkin jaksaa tuolla jo pikkuveljensä kanssa katsoa lastenohjelmia :) Toivotaan että tämä taas tästä!Pysykää te muut terveenä :)
Sandra

2 kommenttia:

 1. Onpa nätti! En minäkään tiedä mikä tuo on, kukka- ja kasvitietouteni on niin heikkoa... Ja minä ainakin tykkään kukkakuvista, eli antaa palaa vain, itsekin niitä harrastan ihan tämän tästä :-)

  t. Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katja viestistä:) Kukan tuoja kyllä kertoi nimen, mutta...

   Yleensä ostan viikottain neilikoita kotiin ja niitä en ihan kehtaa jokaviikko esitellä, mutta onpa piristävää saada muunlaisiakin kukkia kotiin. Haluan että kotona on aina tuore kimppu kukkia ja neilikat säilyvät kivasti koko viikon. Olen vaan rehellisesti sanottuna aika haka tappamaan vähänkin erikoisemmat kukat vaikka yritän hoitaa niitä!
   Täältä saakin aivan ihania tekokukkia ja niitä meillä kotona riittääkin, ja minä joka en ikinä olisi uskonut tuovani kotiin tekokukkia, mutta nyt vaan niin tykkään niistä :)

   Jospa sitä kuitenkin itsekin uskaltautuisi ostamaan välillä erilaisia kukkia kotiin :)
   Kukkaisin terveisin, Sandra

   Poista