torstai 19. syyskuuta 2013

Mielihaluja ja hetkiä!

Niin tekisi mieli omenapiirakkaa, mutta... sitä pitäisi tehdä :) Alkajaisiksi ajattelin laittaa tänne vanhan kuvan omenapiirakka hetkestä ystäväni kanssa. Myös ystävän kanssa vietettyjä aikoja on ollut ikävä emmekä ole pitkään aikaan nähneet. Omenapiirakka onkin hänen lemppariaan!
Aurinko sen kun vaan porottaa edelleen täydeltä taivaalta ja kuumuutta päiväsaikaan riittää! Onneksi aamut tuntuvat jo ihan viileiltä ja saa hetken nauttia viileästä ilmasta, mutta vain sen pienen hetken! Kait se syksy sieltä joskus tulee...

Tervetuloa myös uudet kurkkaajat ja lukijat Koti Preciosan matkaan :)

Aurinkoisin terkuin, Sandra

4 kommenttia:

 1. Kyllä se syksy sinne teillekkin tulee...täällä se jo on...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on selkeesti aamut ja illat viilentyneet eli syksy se taitaa tehdä tuloaan :)

   Poista
 2. Hei! Olen uusi lukija, joten pari kysymystä ;) Onko miehesi suomalainen? Puhuuko teistä jompikumpi äidinkielenään espanjaa? Miksi muutitte Espanjaan? Ovat lapset espanjankielisessä koulussa? :)

  Itse puhun espanjaa, olen siellä pätkittäin asustellut nuoruudessa. Isoisäni asuu siellä, samoin parhaat kaverini. Pohjoisessa tosin :) Ikävä on kova, mutta vielä ei olla perheeni kanssa päästy siellä käymään. KOvasti olen miehelle kyllä väläytellyt, että voitaisiin muuttaa sinne, mutta hän ei puhu espanjaa kuin muutaman lauseen sieltä täältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa tänne Koti preciosan maailmaan :)

   Meillä se on helppoa että mieheni kotikieli on Espanja ja minäkin puhun sitä sekä tietysti lapset puhuvat espanjaa. Lapset ovat espanjankielisessä koulussa!

   Muutto oli täysin minun ehdotus kun minulla oli aina kaipuu tulla takaisin tänne kun olen nuorempana asunut vanhempieni kanssa täällä ja sitten vaan päätettiin lähteä katsomaan miltä täällä tuntuu asua!
   Molemmissa maissa on hyvät ja huonot puolensa ja onkin ollut mahtavaa saada myös tämä rikkaus elämänkokemukseen.

   Poista