keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sunnuntain isku!

Sunnuntaina se sitten vihdoin iski!!! Niin mikä sitten???
...No tietysti se sisustusinto ;)

Joku taisi kuulla tuon edellisen postatuksen ikävän ja kas kummaa saatiin viikonloppu aamuyönä syksyn ensimmäinen kaatosade ukkosineen!!! Hei täällä ei ole satanut kertaakaan viime kevään jälkeen!!! Ai miten ihanaa olikaan kun seuraavana päivänä oli heti viileämpää ja se ehkä raikastikin mieltä. Kuumuudellakin jo rajansa...

Heräsin suhteellisen aikaisin (sunnuntaiksi) ja tiesin jo herätessä että tänään se olkkarin järjestys taas muuttuu!!! Kas kummaa syksyksi halusinkin avarempaa järjestystä ja sitten sitä taas alettiin veivaamaan sohvaa ym. uudelle paikalleen. Ja kylläpäs sitä oon taas tyytyväinen lopputulokseen :) Värejä en vielä vaihtanut vaan jatkan vielä "vaaleanpunaisella" linjalla. Sitten kun oikeasti alkaa olemaan viileämpää niin olohuoneeseen vaihtuu taas talvikauden sävyt takaisin. Verhot kuitenkin vaihtuivat lasiovien eteen.

Syksyä odotellessa emme enään istu niin usein takaterassilla, joten ei haittaa vaikka nojatuoli pikkuisen syökin tilaa kulkuväylältä. Keäsaikaan taasen kulkuväylä pitää olla hyvin vapaana, koska silloin grillataan, syödään ulkona ja vietetään muutenkin enemmän aikaa terassilla ja tietysti grillattavia ruokia sekä astioita kannellaan edestakaisin.

Saatiin muutenkin siivottua melkein kokonaan koko koti ja illalla laitoin syksyn ekat kynttilät takkaan palamaan. Voi että nautin tunnelmasta :)

Tässä siis teillekin pieni kuvapläjäys uudistuksesta :D
Eilen tiistaina alkoi lasten koulut. Voi ihanaa kyllä ne pienet jo odottivatkin innolla takaisin kouluun pääsyä ja kavereiden näkemistä ja siis myös me vanhemmat olemme iloisia että rutiinit palasivat taas takaisin!!! Alkaa jo tuntua vähän syksyiseltä vaikka aurinko päivisin porottaakin täydeltä taivaalta!


Sandra

10 kommenttia:

 1. Ihastuksesta täällä huokailen...teillä ON aivan ihana koti!

  VastaaPoista
 2. Voi että teillä on niin kuanista ja kiva kun olet alkanut taas päivittää :)

  VastaaPoista
 3. Oi, että on kaunis ja viihtyisä koti teillä siellä :)

  VastaaPoista
 4. Kaunista, kaunista. Tykkään erityisesti noista illalla otetuista kuvista ja nuo kynttilät takassa ovat niin hienot!

  VastaaPoista
 5. Sunnuntai on hyvä päivä hääräillä kotosalla ja laitella tavaroita paikoilleen. Ihanalta näyttävät nuo tunnelmalliset kuvat kodistasi!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunista, viihtyisää ja erittäin tunnelmallista :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin löysin tieni tänne ja kirjauduin lukijaksesi, jos sopii:)) Viehttävä koti ja paljon mielenkiintoisia kuvia kaikkialta.
   Koululaisille reipasta koulumieltä ja oikein mukavaa jatkoa iloisin mielin:)

   Poista
 7. Voi miten ilahduinkaan kaikkien teidán ihanista kommenteista :) Tulin vaan piipahtamaan sivuillani ja huomasin teidán viestit niin pitihán sitá heti teille vastata vaikka olenkin mieheni koneella kuten huomaatte pisteet puuttuvat aakkosten pááltá, mutta eikóhán tástá selváá saa! Kiitos teille kaikille kommenteista ja tervetuloa uudet lukijat mukaan Koti Preciosan matkaan! Aurinkoisia terkkuja kaikille :D

  VastaaPoista
 8. Voi kuinka näyttää kodikkaalta ja kauniilta. Tuo takka on vallan upea!

  VastaaPoista