sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Jouluisia ajatuksia!

On tullut sairastaessa luettua ahkeraan blogeja heti kun pääsin pahimman nukkumavaiheen ohi ja kun neljättä päivää sängyssä niin alkaa jo vähemmästäkin käymään aika tylsäksi. Onneksi sen verran parempi olo kuin ekoina päivinä että jaksoin ottaa jo läppärin sänkyyn seuraksi :) Niin monessa lukemassani blogissa vilahtelee jo jouluiset ihanaiset tunnelmat. Tänään oli myös aikaa katsella vanhoja valokuvia yhtä poikani koulutehtävää varten ja hyppään aikaisempien vuosien jouluisiin/talvisiin tunnelmiin täälläkin!

Kuvat ovat vuodelta 2010 ja silloin alkoi pikkuhiljaa muutos kohti romanttisempaa tyyliä, mutta silti todellakin huomaa, että ovat jo vanhoja kuvia :)

Blogistani löytyy mm. ihania viime joulunajan kuvia missä tyylini jo näkyy (vuosi 2012), lumi vaan puuttuu!

Sairastuvalta terkkuja,
Sandra

7 kommenttia:

 1. Kaunis jouluinen tunnelma kuvissa...nyt kyllä alkoi viimeistään jouluttamaan...:)

  VastaaPoista
 2. Ihania joulukuvia :) Pikaista paranemista sinulle!

  VastaaPoista
 3. kyllä nyt sateen piiskatessa ikkunoihin , toivon unta tulevan pian =) ihania joulukuvia <3

  VastaaPoista
 4. Sielläkin sairastellaan.. paranehan pian! Lunta kovasti odotellaan täällä! pääsee eroon näistä harmaista ja niin masentavista keleistä. Kummasti lumi maassa ja pikkunen pakkanen piristää mieltä :)

  VastaaPoista
 5. Hei, löysin blogisi sattumalta ja kivalta näyttää, taidan jäädä lukijaksesi :) Täällä odotellaan lunta, sitä satoi joku aika sitten, mutta kaikki on sulanut pois. Oltiin perheen kanssa kaksi viikkoa sitten Espanjassa lomailemassa ja ilmat olivat kyllä ihanan lämpöisiä. Nyt odotellaan, että saa pikku hiljaa alkaa laittelemaan jouluisia juttuja. Koitahan parantua pian :)

  VastaaPoista
 6. Suloisia tunnelmia!:)

  Kiva, kun jaksoit kyläillä;)

  Toivon, että tauti on jo kunnolla hellittänyt otteensa!♥

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteista ja TERVETULOA uudet lukijat mukaan menoon :) Flunssa onkin tosi sitkeä viikko meni todellakin sängyssä ja edelleen kamala yskä jatkuu vaikka muuten jo jaksaa olla pystyssä ja tehdä asioitakin. Niin toivon että paranisin jo kunnolla, mutta tää ei ihan hevillä tunnu lähtevän.

  Täällä aurino paistaa täydeltä taivaalta edelleen, mutta onneksi ilmat ovat jo vähän viilentyneet niin että nyt on jo mukava olla!

  Toivotaan että Suomi saa viimeistää jouluksi lumipeitteen yllensä ja tulisi luminen joulu Suomeen!

  Aurinkoisia terkkuja kaikille <3

  VastaaPoista