perjantai 18. lokakuuta 2013

Löytö!

Olen ihan kokonaan unohtanut esitellä teille tämän super ihanan löydön minkä tein jo alkukesästä!!! Tämä oli sarjassamme niitä että rakastut ensisilmäyksellä ja sitten se on pakko saada :D
Ja ihana se onkin voi että kyllä tykkään!

Ihanaa viikonloppua kaikille!
Sandra

8 kommenttia:

 1. Wau! Aivan mahtava löytö. Todella kaunis :-) Oliko takaosa jo tapetoitu vai tapetoitko itse? Kaunis tapetti/paperi :-)

  VastaaPoista
 2. Juu oon kyllä niin onnellinen tuosta löydöstä :)

  Katja en ole tapetoinut vaan se oli just tuollainen jo ostaessa!

  VastaaPoista
 3. Hieno löytö! Osuispa joskus kohdalle. Millainen hintataso Espanjassa on vanhoissa esineissä ja huonekaluissa verrattuna Suomeen?

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Täällä ei oikein vanhoja esineitä ja huonekaluja tahdo löytää, tuonkin itseasiassa ostin liikkeestä mikä myy uusia sisustusjuttuja, mutta nyt siellä sattui olemaan "muodissa" vanhaksi käsitellyn näköiset tavarat.

  Täällä ei ole vahvana kirppiskultturia kuten Suomessa. Esim. aikaisemmin ennen kriisiä Espanjalainen päätti vaikkapa vaihtaa huonekalut kotiinsa jos vaikka tyyli oli muuttunut. Sitten vaan kannettiin kaikki vanhat huonekalut roskisten luokse ja kannettiin uudet sisään. Vieläkin roskisten luota tekee löytöjä vaikka ei enään samassa mittakaavassa kuin aiemmin..

  Onneksi Suomalaisilla on oma facebook ryhmä Costa del Solin kirpputori ja esim. sitä kautta olen saanut myytyä kaiken itselleni turhan pois.

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista