sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Keittiössa ollaan!

Kun näin ensimmäisen kerran keittiön lähdin heti pois asunnosta! Espanjassa keittiöihin ei olla panostettu samanlailla kuten Suomessa... mutta sitten mietittyäni että asunto täytti muuten kaikki kriteerit mitä toivoin niin halusin päästä katsomaan taloa uudestaan!

Nyt kun olen saanut maalattua valkoiseksi puiset hyllyt, lisättyä söpön vaaleanpunaisen mattoni ja muutenkin sisustanut keittiötä olen alkanut pitämään siitä! Minähän en ole mikään vihreän suuri ystävä, mutta sehän sopiikin ihan kivasti vaaleanpunaisten juttujeni kanssa ja keittiössä on kuitenkin vähän sellaista vanhaa henkeä mikä sopii tyyliimme hyvin. Se mihin en kyllä vieläkään ole tottunut enkä koskaan tule pitämään on nuo pyökinväriset ovet ja listat, joten jos jossain vaiheessa voisin vaihtaisin pyökit ovet pois ja maalaisin pyökit listat myös sekä vaihtaisin tason vaikka onkin kallis taso niin sen väri ei kuitenkaan ole lemppari..., mutta edes nuo pyökit jutut pois ja onneksi sen värisiä ovia on vähemmän kun noita vihertäviä ovia.


Olen ottanut kuvan kun tullaan oviaukosta keittiöön sisään. Oikealle jää ikkuna ja vasemmalle olohuoneen puoli.


Kulmakin sai oman sisustuksen!


Olohuoneen ruokailutilasta päin kuvattuna.

Ja mun lemppari hylly sekä verhot mitkä tilasin Suomesta ja olen aivan ihastunut näihin verhoihin myös!

Se mihin olen ollut supertyytyväinen on että keittiössä on paljon kaappitilaa (yleensä sitä ei täällä asunnoissa meinaan ole...) ja me kun hääräämme mieheni kanssa paljon keittiössä niin loppujenlopuksi ollaan hyvin siellä viihdytty :)

Ihanaista sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Ihana koti teillä :) T: yksi maalaisromantiikan tykkääjä. Tervetuloa myös minun blogiini vierailemaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Heli viestistä :) Menenkin heti tutustumaan blogiisi!

      Oikein ihanaa viikonlopun odotusta.

      Poista
  2. Thank you for visiting my blog! I will go to visit in your blog to :)

    VastaaPoista