tiistai 11. helmikuuta 2014

Kevät?

Eikös me aika keväisissä fiiliksissä eletä ainakin jos katsoo ulos kun asfaltti ja ruoho näkyvät, lumet ovat sulaneet ja eipä siellä kauhean kylmäkään ole niiden pakkasten jälkeen mitä tässä ehdittiin kokemaan? Löysin valokuvistani niin ihanan kesäiset neilikat, että pitäähän kuva teidänkin kanssa jakaa :)
Oiii nuo ovat niin lempikukkiani ja nuo sävyt sopivat hyvin tähän "kevättalvi" säähänkin <3


Mitäs te siellä toivotte lisää lunta vai keväisempiä säitä?

Tiistai terveisin, 
Sandra

4 kommenttia:

 1. Meillä täällä Maarianhaminassa ei ole ollenkaan lunta, enkä totta vie sitä enää haluakaan. Kevättä odotan ja toivon sen tulevan vaikka ihan heti!!!

  VastaaPoista
 2. Kevättä kyllä jo oottelen...koko tavi on ollut ihan outo. Tykkään, että talvella pitää olla pakkasta ja lunta, mutta täällä on vaan satanut vettä ja ollut pimeää ja harmaata....taas tänään...:)

  VastaaPoista
 3. Kyllä kevättä jo odotellaan, täällä nyt plussan puolella ja vettä satelee, helmikuussa! silloin täälläpäin yleensä on kovat pakkaset!
  Minkähänlainen kesä tulee?

  VastaaPoista
 4. Harmaa ilma ja sateet senkun jatkuvat! Toivotaan vaan, että kesästä tulisi lämmin vaikka talvi onkin ollut niin leuto :( Kyllähän se lumi vaan toi kivasti valoa ja kauneutta, mutta kovaa vauhtiahan mennään jo kevättä kohden! Saas nähdä mitä kelejä meillä on edessä :D

  VastaaPoista