perjantai 7. helmikuuta 2014

Odotusta ilmassa!

Niin paljon odotusta ilmassa... kirjaimellisesti tietysti vauvaa odottaen, mutta myös toista toteutuvaa unelmaa odottaen... Aikamoinen muutosten talvi!!!

Blogi tulee taasen kerran viettämään jonkinnäköistä hiljaisempaa eloa parisen kuukautta kun en oikein enään jaksa voinnillani istuskella koneen ääressä kunhan yritän pakolliset toimistohommat hoitaa alta pois ennen vauvan syntymää. Toivottavasti jaksatte kuitenkin pysyä lukijoina ja jos vaan jaksan niin sitten tietysti laittelen tänne kuulumisia :)

Blogi tulee myös kevään aikana saamaan uuden nimen!!! Nimenmuutoksen myötä taasen on muutoksiakin juttuihin luvassa, mutta sisustus pysyy tärkeimpänä osiona edelleen!Malttakaahan olla kuulolla :D

Sandra

6 kommenttia:

 1. Mulla tuli kans bloggailuun tauko kolmannen lapsemme loppuraskaudesta. Istuminen koneen ääressä oli miltei mahdotonta, ja halusin muutenkin keskittää ajatukseni tulevaan vauvaan. Kun vauva oli muutaman kuukauden vanha, oli taas virtaa ja motivaatiota bloggailuun. Mukavaa loppuodotusta ja kaikkea hyvää <3

  VastaaPoista
 2. Mukavaa odotus aikaa sinulle=)Ja kiitos vierailusta.Nähdään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos ihanat viesteistä :) Enhän mä ole ihan malttanut poissakaan täältä pysyä, mutta bloggaustahti tulee olemaan kyllä nyt vaisua ja muutenkin kun olen näitä blogiuudistuksia tekemässä.... Kiva jos pysytte mukana kuitenkin vaikka tahti on hitaampaa!

  Mukavaa viikkoa kaikille,
  Sandra

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan! Toivottavasti voit hyvin :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos Marja Leena onneksi olen taas voinut suht hyvin ja jaksanut vielä touhuilla :)

  VastaaPoista