keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Lasten makuuhuone!

Meillä lapset nukkuvat vierekkäin! Vuosien varrelle mahtuu niin omat sängyt kuin kerrossänky ratkaisut, mutta tämä ratkaisu on ollut meidän pienille paras ratkaisu! Nukkuvat vierekkäin paljon paremmin ja enään eivät herää niin usein yölläkään.. Muutenkin ihanaa kun heillä on erikseen tuo nukkumatila ja erikseen leikkihuone :)

Kuvissa taas utuista tunnelmaa...Päiväpeitto on siitä ihana etta sen voi kääntää kummin päin tahansa!Kauniita unia enkelin kuvia!
Pikkuisen olen taas ehtinyt lukemaan kiireen keskellä aamukahvi seuranaan Teidän ihania blogeja ja nyt muistan kuinka ihanaa oli kun lumet alkoivat sulaa ja pihalla alkoi kevät näkyä ja ruoho pilkottaa! Sitten piti päästä aina mahdollisimman nopeasti pihahommiin! Eniten Suomesta ikavöinkin meidän entisen kodin ihanaa pihaa ja lapset siellä mukana touhottamassa. Onkin ihan mukava huomata että tietysti sitä jotain Suomesta ikävöi :) Vaikka olenkin täysin kesäihminen silti sitä joskus tulee haikea fiilis kun muistelee neljää vuodenaikaa... mutta huom. nämä ovat vain pieniä hetkiä ;) Käytiin viimeksi talviaikaan Suomessa 1,5 vuotta sitten, mutta sinä jouluna ei montaa paivää lunta ollut ja oli just sellainen pimee, musta loskainen talvikeli mistä sitten taas en tykkää yhtään. Mutta sen mun vanhan pihan voisin ottaa takaisin, mutta sitä ny on mahdoton tänne siirtää :D

Käyn siis kurkkimassa teidän keväisiä pihoja blogien kautta!
Kevätfiiliksin,
Sandra

3 kommenttia:

 1. Kelpaa tuolla lasten nukkua. Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun lapset haluavat nukkua vierekkäin :) kiva päiväpeitto, kätsyä kun voi laittaa kumminpäin vaan :) Mukavaa loppu viikkoa sinulle!!

  VastaaPoista
 3. On kaunsta ja tuo tähtipeitto on iiihana! :)
  Mukavaa viikko sinne1 <3

  VastaaPoista