tiistai 30. huhtikuuta 2013

Portaikko ja mietintää ;)

Onpas haasteellista ottaa kuvia portaikosta... No tässä kuvaa portaikosta joka menee alakerrasta keskikerrokseen! Meillä keskikerroksen välitilassa on mustavalkoinen väritys, lisäksi posti toi Suomesta (kylläkin jo aikaa sitten...) ihanat pikkukyltit Love & Family! Viime Suomen reissulta tarttui matkaan mukaan myös tuo ihana pikkunaulakko joka löysi paikkansa tuosta välitilasta.Tuo ovi mikä näkyy siitä mennään meidän makuuhuoneeseen!

Pikkuisen näkyy oikealla ovi mistä mennään lasten makuuhuoneeseen ja vasemman puolen ovesta mennään lasten kylppäriin!


Sitten olen kovasti miettinyt laajentaisinko höpinöitäni myös tuohon "la vida" osuuteen ja olen pähkäillyt laittaisinko myös kuvia itsestäni sekä lapsista jne... vai pidänkö tämän pelkästään sisustus blogina. Olen vähän vierastanut ajatusta laittaa mm laittaa lasten kuvia julkiseen blogiin, mutta toisaalta luen Teidän muiden ihania blogeja missä myös omakuvat sekä lastenkuvat näkyvät ja näin blogin maailma on laajempi kuin pelkästään sisustuskuvien merkeissä ja ainakin itse tykkään seurata teidän muiden touhuja. Onhan se toisaalta hassua että luette blogiani, mutta ette tiedä minkänäköinen äiti täällä kirjoittelee vai onko sillä sittenkään väliä ;) Te ainakin ketkä ahkerimmin vierailette sivuillani olisi kiva kuulla teidän mielipiteitä :) Alimmissa kuvissa jo näkyvätkin kellossa lasten 1vuotis ja 3vuotis kuvat kun ennen aina "sumensin" lasten kasvot kun laittelin kuvia tänne! Jotenkin tuntuisi vaan että olisi aika vähän laajentaa tätä maailmaa, mutta ihanaiset kävijät laitelkaahan viestiä :)

Näillä tiistaisilla ajatuksilla eteenpäin ja hauskaa Vappua kaikille!!!
Haliterkuin, Sandra

8 kommenttia:

 1. Oi, miten ihana blogi täältä löytyi!!!
  Lukijaksesi het kirjauduin.
  Tuohon kuva juttuun, sanon vain sen verran, että tiedän blogeja, joissa ennen oli kuvia lapsista, mutta nyt ovat lasten kuvaamisen tunnistettavasti lopettaneet...mutta jokainenhan itse katsoo ja päättää miten paljon täällä haluaa julkaista...:)

  VastaaPoista
 2. Olen sitä mieltä, että kannattaa miettiä tosi tarkkaan lasten kuvien laittamisen, tämä maailma kun ei ole enää mikään linnunkoto, valitettavasti. Lukijana tietysti olisi kiva nähdä minkä näköinen kirjoittaja siellä ruudun takana on, mutta jokainen päättää sen tietysti itse miten haluaa tehdä. Hauskaa vappua teille sinne Espanjaan :)

  VastaaPoista
 3. Itse olen kyllä laittanut lastenlasteni kuvia blogiini, mutta en kuitenkaan koko nimiä. En osaa ajatella että se voisi olla kovin vaarallista lasten kannalta. Kun itse aloitin bloggaamisen aioin ensin tehdä erikseen mökkiblogin ja kaupunkiblogin, mutta sitten totesin ettei kahteen välttämättä riittäisi kirjoitettavaa joten yhdistin kaiken yhdeksi kokonaisuudeksi. Ehkä se on vähän sillisalaattia välillä, mutta ei haittaa mielestäni! Hauskaa vappua sinulle!

  VastaaPoista
 4. Mä kyllä siinä tilanteessa rajoittaisin blogin salasanan taakse. Henkilökuvien perusteella teidät on helppo paikallistaa, jos maa ja kaupunki ja kotikuvat tiedossa. Maailma voi olla nykypäivänä ihmeen kiero ja jos joku haluaa jotain pahaa...

  t. Anne viereisestä kaupungista <3

  VastaaPoista
 5. Aika monet näyttää laittavan lasten ja itsensä kuvat "sivuittain", niin että ei kunnolla huomaa tai tunnista, koska olen muutaman aika kurjan tarinan kuullut koulukiusatuista lapsista joiden kiusaamisen äiti on aiheuttanut blogaamisellaan..kateellisuudestahan tuo kaikki ikävä lähtee ja niinkuin tiedät, sitä valitettavasti on ja ainakin täällä ihmiset on jotenkin kauhian pahansuopia ja ilkeitä, olen sanut kyllä mojovasti tuta siitä lehtijutusta ja tästä blogeilusta, ei niinkään suomen suomalaisilta vaan täältä espanjasta.. =(

  toinen mitä oon joskus miettinyt, niin et jos vaan ois tarpeeksi viitseliäs rosvo, niin mun kuvista ois aika helppo paikallistaa asuinpaikka, tosin kun kämppä on kirppariromua puoliksi täynnä, ei se liene kovin kiinnostava, hahaaa! =)

  mietit vaan eka ne kaikki ärsyttävimmät skenaariot läpi ja jos ne ei haittaa, niin sitten kuvia kehiin! =)

  VastaaPoista
 6. Jos mulla olis lapsia, mä laittaisin ehkä kans salasanan taakse, sitten tietäis ketä siellä käy ja vois melkein yhtä vapaasti laittaa kuvia kuin esim. facebookiin..

  VastaaPoista
 7. Heippa ihanaiset ketkä kommentoitte! Taas päivät vaan juoksee eikä minulla ole ollut aikaa täällä piipahtaa ja itsekin tässä välissä tulin siihen tulokseen että jatkan samalla linjalla kuin tähänkin saakka ehkä enemmillä höpinöillä välillä, mutta juuri kuvat kuten on ollutkin että "sivusta" ja ei niin tunnistettavasti :)

  Aurinkoisia kevätpäiviä kaikille :) meillä täällä mittari näyttää jo 27 astetta ja huomiseksi luvattu 30 astetta!!!

  Sandra

  VastaaPoista