lauantai 27. huhtikuuta 2013

Ruokailutila

Laitetaanpas tänään vähän ruokailutilasta kuvia :)Tässä näkyy nyt sitten se kolmaskin muki mikä puuttui edellisistä kuvista!

Tuo ruokailutilan penkki on kyllä niin mun lempipaikka istua :)

Tunnelmaa!


Eri kuvakulmaa!


Ihanaa kun on lauantai tänään saa viettää kotipäivää pyykkiä pesten ja lasten kanssa oleillen!
Ihanaista lauantaita kaikille,
Sandra

7 kommenttia:

 1. Teillä on aina niin ihana tunnelma noissa kuvissa ja niin kaunis koti :) Täällä aurinko alkaa jo vähän lämmitää kylmän ja kovan tuulen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanne :) Tänään meilläkin ollut hurjan tuulinen päivä, mutta onneksi ilma on ollut lämmin! Ehkä se kesä sinnekin pian tulee :)

   Viikonlopputerveisin,
   Sandra

   Poista
 2. hittade hit av en slump, och lämnar ett avtryck, ska kika vidare nu , ha en fin dag/Helena

  VastaaPoista
 3. Kaunis ruokailutila ja kiva & näppärä tuo luukku keittiön puolelle :-)

  VastaaPoista
 4. Kiitos viesteistä :) Juu Katja tuo "luukku" tuo kyllä avaruutta ja ei tarvi ihan suljetussa keittiössä touhuta ja siitä saa tarvittaessa kivasti annettua tarvittavia juttuja ruokapöytään!

  VastaaPoista
 5. Kaunista kerrassaan! Ja tuo lämpö, sitä kaivattaisiin tänne Suomeenkin päin! Hauska huomata blogistasi kuinka suomalaisen näköistä kodissasi on. Tuttuja esineitä! Innolla odotannlisää. Kiva kun olit kirjautunut kurkkaajaksi blogiini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja Leena viestistä ja tervetuloa kurkkimaan myös tälle puolelle :) Täällä on taas hurjan tuulista ja kylmyys tuli takaisin ihan ihmeelliset ilmat olleet tänä vuonna, mutta eiköhän se kesä sieltä pian tule!
   Aurinkoisin terkuin, Sandra

   Poista