torstai 25. huhtikuuta 2013

Prinsessalinna -> Roskislöytö!!!

Teimme aikamoisen löydön eilen lastemme koulun läheisen roskiksen luota (onneksi se oli jätetty siististi roskiksen viereen maahan)!!! Baby Bornin prinsessalinnan :) Ei vaan meinannu mahtua autoon sen verran iso se on! Takaluukkuun ei mahtunut vaikka meillä on iso takaluukku, joten otimme toisen turvaistuimen pois ja takapenkille saatiin se ahdettua. Sitten linna patiolle ja mieheni pesi sen desinfioivalla saippualla hyvin ja lopputuloksena kaunis ja siisti linna. voitte vain kuvitella millainen hymy oli tytön kasvoilla kun hän eilen tuli koulusta ja tuo odotti pihalla :D ja meidän poitsu leikkii ihan mukana siskonsa kanssa. Ihan mahtava löytö :) Täällä todellakin kannattaa pitää silmät auki roskisten ohi mennessä varsinkin "paremmilla" asuinalueilla!

Espanjassa ei ole samanlaista kirppiskulttuuria kuin Suomessa... Olenkin kysynyt muutamalta espanjalaiselta ystävältäni että miksi näin ei ole ja kaikilta olen saanut saman vastauksen. Ennen täällä oli rahaa paljon käytettävissä ja jos joku halusi vaihtaa vaikkapa sohvakaluston muutoksen vuoksi raahattiin vanha yleensä ehjä ja hyvässäkunnossaoleva sohva roskiksen luokse ja uusi kannettiin kotiin. Se ei kuulemma ole "hienoa" että menet ostamaan jotain käytettynä vaan piti näyttää että meidän kotiin ostetaan kaikki uutena! Tilanne ei ole muuttunut yhtään vaikka tällähetkellä Espanjassa on todella pohjalla taloudellisesti. Siihen tietysti olen kertonut että vaikka Suomi on hyvinvointivaltio ja vaikka rahaa olisi käytettävissäkin niin siellä on ennemminkin "muotia" käydä kirppareilla ja mehän hehkutamme että vau minkä kirppislöydön teimme ;) Aika on erilaiset ajatusmaailmat! Hihii ja mietitäänpäs vielä tätä meidän maalaisromanttista tyyliä... Mehän rakastamme kaikkea vanhaa, rosotyyliä ja tuunailua! 

Tässäpä kuvapläjäys, mutta kuvat ovat otettu ihan mun kännykkäkameralla kun olen TAAS kerran kipeenä!!! ja kamerasta akku loppu enkä jaksanut alkaa sitä latailemaan, mutta ideaa ainakin saatte kuvista.. Älkää myöskään välittäkö taustalla näkyvästä kaaoksesta kaikkea ei jaksa kipeenä :(

Etupuolelta missä on kiva alakerta (vielä puuttu toinen ovi joka näkyy taustalla)

Takaosa missä on linnan yläkerta!
Takaosa lähempää kuvattuna!Etuosa lähempää kuvattuna!

Ja linnan molemmat ovet paikoillaan ja kiinni!

Ainoastaan tuo ylimmän tornin katto oli vähän rikki, mutta mieheni liimaili palat paikoilleen ja nyt se on ehjä taas :)
Kyllä tällä onkin leikitty jo paripäivää ahkerasti!!!


Mun mies teki muutama päivä sitten myös ihanan roskislöydön sellaisen kauniin rottinkisen hyllyn, mutta sitä täytyy kyllä ensin tuunailla ennen esittelyä :)

Ihanaa lopuviikkoa kaikille,
Sandra

5 kommenttia:

 1. voiku ihana löytö tytölle :) En kyllä olis raaskinut roskiin heittää, onneksi te pelastitte sen ja nyt se jaktaa elämäänsä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meitä ihmetytti löytö, mutta joko varmaan jäänyt jo pois käytöstä että ei ole enään kiinnostanut leikkiä tai sitten se että siinä oli muutama pieni osa rikki mikä ei meitä haitannut ja ne sitten korjattiin. Mutta meiltä löytyi uusi hyvä koti ja voi että kyllä sitä tulee niin iloiseksi itsekin kun seuraa lasten ihania leikkejä sen ääressä :)

   Poista
 2. Joskus tekee hienoja löytöjä!

  VastaaPoista
 3. Ohhoh!! Kertakaikkisen vaude löytö!
  Blogissani on sinulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä Krisse ja Jenna täällä voi oikeasti tehdä mahtavia löytöjä pitää vaan pitää silmät auki :)
  Ooh Jenna menenkin kurkkaamaan blogiisi :)

  VastaaPoista